Under 2023 startade flera utbildningar för funktionärer. Du som är intresserad och uppfyller vissa krav, kan ansöka om att få genomgå en eller flera utbildningar, under förutsättning att du sedan ställer upp för avdelningen enligt vissa villkor. Får vi många önskemål om en specifik utbildning så har styrelsen kanske möjlighet att gå vidare med en sådan.

Avdelningen behöver funktionärer och du gör både arrangören (styrelsen) och övriga medlemmar en stor tjänst genom att utbilda dig och därefter ställa dig till förfogande för uppdrag. På köpet får du lära dig mycket och dessutom vara med "mitt i smeten" där det händer intressanta saker.

Varmt välkommen med din anmälan!

Kommissarieutbildn, onsdag 24 april 2024

OBS - ändrad dag ovan!

Kommissarie är den person på våra retrieverprov, som ansvarar för administrationen men är även den som tar emot ev protester på proven. (Kommissarie finns även på utställning men har inget med rollen på jaktproven att göra)

Nu behöver vi fler kommissarier för våra prov och startar därför en utbildning under 2024. Där pratar vi om vad som ska göras före, under och efter provet.

Utbildare är Kicki Jonsson och Tove Pettersson.

Välkommen att anmäla senast 23 april
till Tove, e-post retriever@ssrk-vn

Utbildning av funktionärer

Utbildning av instruktörer, 2024

Läs mer här om utbildningen som startar hösten 2024 och fortsätter en bit in på 2025. Anmälan senast 26 april 2024

Avdelningen behöver fler instruktörer och nu finns chansen att utbilda sig. Läs mer här